Cébé Cinetik 2.0 urheilu/aurinkolasit

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Cébé Cinetik 2.0 urheilu/aurinkolasit. Sporttiset aurinkolasit, jotka soveltuvat erinomaisesti maastossa pyöräilyyn ja juoksuun. Kolme eri kehysvaihtoehtoa, joissa kaikissa mukana kolme paria vaihdettavia linssejä.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Cébé Cinetik 2.0 urheilu/aurinkolasit

Cinetik 2.0 arskat ovat sporttiset lasit, jotka sopivat monipuoliseen käyttöön vaihdettavien linssiensä ansiosta. Kehys on valmistettu kestävästä ja joustavasta TR90-materiaalista. Kehyksen sanganpäät ja säädettävät nenätallat on valmistettu kumista, joten lasit pysyvät päässä vaativissakin tilanteissa.

Linssin etuosan kova pinnoite suojaa linssiä naarmuuntumiselta. Aurinkolaseihin on saatavilla adapteri, johon voidaan hioa omat voimakkuudet. Adapteri kiinnitetään linssien sisäpuolelle kehyksen nenäosaan.

Zone Grey Cat.3 Blue
Linssin harmaa pohjaväri vähentää häikäisyä ja näyttää ympäristön värit todellisina tuoden siten mukavuutta silmille. Sininen linssi blokkaa haitallista sinistä valoa ja absorboi heijastuksia peilipinnoilta. Linssi toimii ihanteellisesti aurinkoisella ja kirkkaalla säällä. Valonläpäisykyky 13 %.

Zone Grey Cat.3 Green
Linssin harmaa pohjaväri vähentää häikäisyä ja näyttää ympäristön värit todellisina tuoden siten mukavuutta silmille. Vihreä peilipinnoite vahvistaa värien kontrastia. Linssi toimii ihanteellisesti aurinkoisella ja kirkkaalla säällä. Valonläpäisykyky 11 %.

Zone Grey Cat.3 Red
Linssin harmaa pohjaväri vähentää häikäisyä ja näyttää ympäristön värit todellisina tuoden siten mukavuutta silmille. Punainen peilipinnoite blokkaa punaisen valon ja ehkäisee näin silmien kuivumista. Linssi toimii ihanteellisesti aurinkoisella ja kirkkaalla säällä. Valonläpäisykyky 14 %.

Zone Yellow Cat. 0
Keltainen linssi vähentää silmien väsymistä, mutta päästää valoa hyvin läpi. Keltainen väri antaa kontrastia hämärässä ja sisälajeissa. Linssit toimivat hyvin illalla tai yöllä sekä talvipyöräilyssä. Valonläpäisykyky 87 %.

Zone Clear Cat. 0
Kirkas linssi päästää valon hyvin läpi. Kirkkaat linssit on tarkoitettu käytettäväksi hämärällä tai huonolla kelillä suojaamaan silmiä sateelta, kuralta, viimalta, oksilta ja hyönteisiltä. Valonläpäisykyky 92 %.

Tuotetiedot
Koko L
Linssin materiaali Polykarbonaatti
Kehyksen materiaali TR90 + kumi
Kehykset ja linssit
Kehys Linssit
Shiny White Blue Zone Grey Cat. 3 Blue + Zone Yellow Cat. 0 + Zone Clear Cat. 0
Matt Graphite Lime Zone Grey Cat. 3 Green + Zone Yellow Cat. 0 + Zone Clear Cat. 0
Matt Black Red Zone Grey Cat. 3 Red + Zone Yellow Cat. 0 + Zone Clear Cat. 0
Linssin koko 75,4 x 42,6 mm
Kehyksen leveys 135 mm
Sangan pituus 128,6 mm
Nenätyynyn leveys 15,8 mm
Kehyksen kaarevuus 8 (kaareva)
Paino 27 g
Tekniset ominaisuudet
Naarmuuntumaton pinnoite
Liukumaton materiaali
Vaihdettavat linssit
Säädettävät nenätallat
Yhteensopivuus RX-adapterin kanssa

Lisätiedot

Paino 0,027 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cébé Cinetik 2.0 urheilu/aurinkolasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *