Ale!

Oakley Flight Deck L Matte Black Prizm Hi Pink GBL laskettelulasit

210,00 147,00

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Laskettelulasit sopivat hyvin pilviseen tai lumisateiseen säähän. Laaja näkökenttä. Prizm™-linssitekniikan ansiosta erotat maaston ja lumen muodot, värien kontrasti on erinomainen, näkyvyys hyvä ja siten laskettelet turvallisemmin. Lasit pysyvät huurtumattomina ja tiiviisti päässä.

Varasto loppu

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Hävittäjälentäjien kypärien visiireistä inspiraationsa saanut leveämpi laskettelulasien muotoilu maksimoi laskijan näkökentän. Lasit on suunniteltu yhteensopivuudeltaan saumattomiksi antaen sinulle joustavuutta valita omaan tyyliisi parhaiten sopivan kypärän.

Prizm™-linssitekniikan ansiosta erotat maaston ja lumen muodot, värien kontrasti on erinomainen, näkyvyys hyvä ja siten laskettelet turvallisemmin. Lasit pysyvät huurtumattomina ja tiiviisti päässä. Oakleyn Ridgelock-tekniikan ansiosta linssien vaihtaminen toisiin Oakleyn linsseihin on nopeaa ja helppoa.

Lasit toimivat parhaiten pilvisellä tai lumisateisella säällä. Väri musta/pinkki.

Tuotetiedot

 

Front Colour Family

Black

Lenses Material

Plastic

Lenses Properties

Standard

Lenses Colour

Prizm Hi Pink Iridium

Information Note

1n

% Transmission Lens

46

Pidä huolta Oakley-laseistasi!

Oakleyn High Definition Optics® (HDO®) ylläpitämiseksi saat lasiesi mukana sähköstaattisen Microclear™-säilytyspussin. Siinä säilytät lasisisi ja sillä myös puhdistat lasit. Näin toimimalla Plutonite®-optinen laatu säilyy parhaalla tasolla. Tarpeen vaatiessa myös käsinpesu ja ilmakuivaus. Ethän hankaa lasejasi hansikkaalla tai karhealla kankaalla. Laskettelulasien sisäpinnassa on höyrystymisen esto -käsittely. Älä kuivaa sisäpintaa, mikäli siihen kuitenkin syntyy kosteutta tai pääsee lunta, vaan anna sen ilmakuivua.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oakley Flight Deck L Matte Black Prizm Hi Pink GBL laskettelulasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *