Ale!

Oakley Flight Deck XM Matte Black Prizm Persimmon GBL laskettelulasit

170,00 102,00

Laskettelulasit sopivat hyvin pilviseen tai lumisateiseen säähän. Laaja näkökenttä. Prizm™-linssitekniikan ansiosta erotat maaston ja lumen muodot, värien kontrasti on erinomainen, näkyvyys hyvä ja siten laskettelet turvallisemmin.

1 varastossa

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Flight Deck XM -laskettelulasit on suunniteltu hiukan kapeammille kasvoille ja sopimaan täydellisesti useimpiin kypärämalleihin. Reunaton muotoilu maksimoi laskijan näkökentän. Muotoilu on saanut inspiraationsa hävittäjälentäjien kypärien visiireistä. Lasit on suunniteltu yhteensopivuudeltaan saumattomiksi antaen sinulle joustavuutta valita omaan tyyliisi parhaiten sopivan kypärän.

Prizm™-linssitekniikan ansiosta erotat maaston ja lumen muodot, värien kontrasti on erinomainen, näkyvyys hyvä ja siten laskettelet turvallisemmin. Lasit pysyvät huurtumattomina ja tiiviisti päässä. Oakleyn Ridgelock-tekniikan ansiosta linssien vaihtaminen toisiin Oakleyn linsseihin on nopeaa ja helppoa.

Lasit toimivat parhaiten pilvisellä tai lumisateisella säällä. Väri musta/ruskea.

Tuotetiedot
Front Colour Family Black
Lenses Material Plastic
Lenses Properties Standard
Lenses Colour Prizm Persimmon
Information Note s2
% Transmission Lens 43

Pidä huolta Oakley-laseistasi!

Oakleyn High Definition Optics® (HDO®) ylläpitämiseksi saat lasiesi mukana sähköstaattisen Microclear™-säilytyspussin. Siinä säilytät lasisisi ja sillä myös puhdistat lasit. Näin toimimalla Plutonite®-optinen laatu säilyy parhaalla tasolla. Tarpeen vaatiessa myös käsinpesu ja ilmakuivaus. Ethän hankaa lasejasi hansikkaalla tai karhealla kankaalla. Laskettelulasien sisäpinnassa on höyrystymisen esto -käsittely. Älä kuivaa sisäpintaa, mikäli siihen kuitenkin syntyy kosteutta tai pääsee lunta, vaan anna sen ilmakuivua.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oakley Flight Deck XM Matte Black Prizm Persimmon GBL laskettelulasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *