POC Obex BC MIPS laskettelukypärä

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

POC Obex BC MIPS laskettelukypärä. Kevyt ja turvallinen laskettelu- ja lautailukypärä. Kypärässä on säädettävä ilmanvaihto ja istuvuus, Recco® ja twICEme® NFC -järjestelmät sekä MIPS-suojaus.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

POC Obex BC MIPS laskettelukypärä

Obex Backcountry MIPS -laskettelukypärä antaa täydellisen suojan lyhyille ja pitkille päiville rinteeseen ja offariin. Polykarbonaattirakenne yhdessä ABS-päällyskuoren ja EPS-vuorauksen kanssa tekevät kypärästä kevyen ja samalla lujatekoisen ja turvallisen.

Kypärän yläosan liukusäätimestä käyttäjä voi säätää ilmanvaihdon omien tarpeiden ja sääolosuhteiden mukaan sopivaksi. Etuosan sisäänrakennetut tuuletusaukot auttavat ehkäisemään laskettelulasien huurtumista. Koon hienosäätö mahdollistaa optimaalisen istuvuuden saavuttamisen ilman, että pehmusteita tarvitsee lisätä tai poistaa.

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) on yhdistelmä, jossa aivojen oma suojaus ja MIPS-suojaus yhdistelmänä antaa paremman suojan vinoja iskuja vastaan. MIPS jäljittelee aivojen tapaa suojata itseään ulkokuoren ja sisäpinnan välissä olevan pienikitkaisen kerroksen avulla. Kerros mahdollistaa kypärän liukumisen suhteessa päähän erityisesti vinon iskun yhteydessä.

Recco® on kevyt ja passiivinen kypärään integroitu “heijastusjärjestelmä”, joka ei tarvitse virtaa tai aktivointia. Recco® koostuu diodista ja antennista. Järjestelmän avulla pelastushenkilökunnan on helpompi löytää loukkaantunut tai kadonnut henkilö maastosta.

Kypärään on asennettu twICEme® NFC -siru, jonka kautta onnettomuuden sattuessa pelastushenkilökunta saa käyttöönsä avunantoa helpottavia ja nopeuttavia tietoja. Käyttääksesi NFC-toimintoa tulee sinun ladata puhelimeesi twICEme NFC Medical ID -sovellus, joka löytyy Androidille Play Kaupasta ja iPhonelle Apple App Storesta. Sovelluksessa voit täyttää tietosi (esim. nimi, lääkeaineallergiat, veriryhmä) ja NFC-toimintoa käyttäen siirtää ne puhelimesta kypärään. Lisätietoa löydät twICEme®:n sivuilta.

Mittausopas
Kypärän koot perustuvat päänympärysmittaan. Oikean koon määrittämiseksi pyöräytä mittanauha pääsi ympäri. Kun olet tarkistanut cm, voit käyttää lukemia ohjeena.

Tuotetiedot
Koot M-L (55-58 cm)
Värit Oranssi/valkoinen
Kuori PC & ABS
Vuori EPS
Sertifiointi CE EN 1077-B, ASTM F2040
Tekniset ominaisuudet
MIPS MIPS-yhdistelmä suojaa päätä vinoilta iskuilta.
Säädettävä ilmanvaihto Yläosan liukusäätimellä ilmanvaihto säädettävissä yksilöllisten tarpeiden ja sääolosuhteiden mukaan.
Saumaton yhteensopivuus Kypärä on suunniteltu yhteensopivaksi POCin laskettelulasien kanssa, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen suorituskyky ja suojaus.
Sisäänrakennetut tuuletusaukot Sisäänrakennetut tuuletusaukot kypärän etuosassa ehkäisevät lasien huurtumista.
Korvatyynyt Korvatyynyt ovat irrotettavissa.
Koon säätö Kypärän sisusta on hienosäädettävissä optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi.
Kiinnitysremmi Takaosan kiinnitysremmillä lasit pysyvät napakasti paikallaan.
Yhteensopivuus Kypärään on mahdollista liittää Aid Communication korvatyynyt (myydään erikseen).

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Tuotemerkki

Väri

oranssi/valkoinen

Koko

M-L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “POC Obex BC MIPS laskettelukypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *