POC Obex BC Spin laskettelukypärä

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Obex BC Spin on kevyt ja turvallinen laskettelu- ja lautailukypärä. Kypärässä on säädettävä ilmanvaihto ja istuvuus, Recco® ja twICEme® NFC -järjestelmät sekä silikonipohjainen SPIN-pehmuste.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Obex Backcountry Spin -laskettelukypärä antaa täydellisen suojan lyhyille ja pitkille päiville rinteeseen. Polykarbonaattirakenne yhdessä ABS-päällyskuoren kanssa tekevät kypärästä kevyen ja samalla lujatekoisen ja turvallisen. Patenttia odottava silikonipohjainen SPIN-järjestelmä lisää mukavuutta, istuvuutta ja suorituskykyä.

Kypärän yläosan liukusäätimestä käyttäjä voi säätää ilmanvaihdon omien tarpeiden ja sääolosuhteiden mukaan sopivaksi. Etuosan sisäänrakennetut tuuletusaukot auttavat ehkäisemään laskettelulasien huurtumista. Koon hienosäätö mahdollistaa optimaalisen istuvuuden saavuttamisen ilman, että pehmusteita tarvitsee lisätä tai poistaa.

Recco® on kevyt ja passiivinen kypärään integroitu “heijastusjärjestelmä”, joka ei tarvitse virtaa tai aktivointia. Recco® koostuu diodista ja antennista. Järjestelmän avulla pelastushenkilökunnan on helpompi löytää loukkaantunut tai kadonnut henkilö maastosta.

Kypärään on asennettu twICEme® NFC -siru, jonka kautta onnettomuuden sattuessa pelastushenkilökunta saa käyttöönsä avunantoa helpottavia ja nopeuttavia tietoja. Käyttääksesi NFC-toimintoa tulee sinun ladata puhelimeesi twICEme NFC Medical ID -sovellus, joka löytyy Androidille Play Kaupasta ja iPhonelle Apple App Storesta. Sovelluksessa voit täyttää tietosi (esim. nimi, lääkeaineallergiat, veriryhmä) ja NFC-toimintoa käyttäen siirtää ne puhelimesta kypärään. Lisätietoa löydät twICEme®:n sivuilta.

Mittausopas
Kypärän koot perustuvat päänympärysmittaan. Oikean koon määrittämiseksi pyöräytä mittanauha pääsi ympäri. Kun olet tarkistanut cm, voit käyttää lukemia ohjeena.

Tuotetiedot
Koot M-L (55-58 cm)
Värit Oranssi/valkoinen
Kuori PC & ABS
Sertifiointi CE EN 1077 luokka B, ASTM F2040
Tekniset ominaisuudet
SPIN Kypärässä patenttia odottava silikonipohjainen teknologiajärjestelmä: SPIN (Shearing Pad INside).
Säädettävä ilmanvaihto Yläosan liukusäätimellä ilmanvaihto säädettävissä yksilöllisten tarpeiden ja sääolosuhteiden mukaan.
Saumaton yhteensopivuus Kypärä on suunniteltu yhteensopivaksi Pocin laskettelulasien kanssa, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen suorituskyky ja suojaus.
Sisäänrakennetut tuuletusaukot Sisäänrakennetut tuuletusaukot kypärän etuosassa ehkäisevät lasien huurtumista.
Korvatyynyt Korvatyynyt ovat irrotettavissa.
Koon säätö Kypärän sisusta hienosäädettävissä optimaalisen istuvuuden saamiseksi.
Kiinnitysremmi Takaosan kiinnitysremmillä lasit pysyvät napakasti paikallaan.
Yhteensopivuus Kypärään mahdollista liittää Obex Communication korvatyynyt (myydään erikseen).

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Tuotemerkki

Väri

oranssi/valkoinen

Koko

M/L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “POC Obex BC Spin laskettelukypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *