Ale!

Oakley Fall Line XM FP WhiteOut Prizm Sapphire laskettelulasit

210,00 147,00

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Laskettelulasit sopivat hyvin aurinkoiseen ja puolipilviseen säähän. Laaja näkökenttä. Prizm™-linssitekniikan ansiosta erotat maaston ja lumen muodot, värien kontrasti on erinomainen, näkyvyys hyvä ja siten laskettelet turvallisemmin. Lasit pysyvät huurtumattomina ja tiiviisti päässä.

Varastossa

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Pitkän innovoinnin tuloksena syntynyt Fall Line XM FP laskettelulasikokoelma kunnioittaa “koeajajia”, legendaarisia laskijoita, jotka inspiroivat teknologian viemistä eteenpäin. Fall Line XM FP -kokoelman laskettelulasien hihnoihin on sijoitettu alkuperäinen Factory Pilot -logo salaisin värein kirjailtuna.

Fall Line XM laskettelulasit on suunniteltu asettumaan monen muotoisille kasvoille ja sopimaan täydellisesti useimpiin kypärämalleihin. Reunaton muotoilu maksimoi laskijan näkökentän.

Prizm™-linssitekniikan ansiosta erotat maaston ja lumen muodot, värien kontrasti on erinomainen, näkyvyys hyvä ja siten laskettelet turvallisemmin. Lasit pysyvät huurtumattomina ja tiiviisti päässä. Oakleyn Ridgelock-tekniikan ansiosta linssien vaihtaminen toisiin Oakleyn linsseihin on nopeaa ja helppoa.

Lasit toimivat parhaiten aurinkoisella tai puolipilvisellä säällä. Väri turkoosi/valkoinen.

Tuotetiedot

 

Front Colour Family

White

Lenses Material

Plastic

Lenses Properties

Standard

Lenses Colour

Prizm Snow Sapphire Iridium

Information Note

3n

% Transmission Lens

13

Pidä huolta Oakley-laseistasi!

Oakleyn High Definition Optics® (HDO®) ylläpitämiseksi saat lasiesi mukana sähköstaattisen Microclear™-säilytyspussin. Siinä säilytät lasisisi ja sillä myös puhdistat lasit. Näin toimimalla Plutonite®-optinen laatu säilyy parhaalla tasolla. Tarpeen vaatiessa myös käsinpesu ja ilmakuivaus. Ethän hankaa lasejasi hansikkaalla tai karhealla kankaalla. Laskettelulasien sisäpinnassa on höyrystymisen esto -käsittely. Älä kuivaa sisäpintaa, mikäli siihen kuitenkin syntyy kosteutta tai pääsee lunta, vaan anna sen ilmakuivua.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oakley Fall Line XM FP WhiteOut Prizm Sapphire laskettelulasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *