Myymälä

MYYMÄLÄN AUKIOLOAJAT

maanantai – perjantai 10–18
lauantai 10–15
sunnuntai suljettu

Mahdolliset muutokset aukioloajoissa – seuraa Ski Out Biken FB-sivua.

OSOITE

Messiläntie 40
15860 Hollola

PUHELIN

+358 40 5555 612

SÄHKÖPOSTI

[email protected]

Ski Out Bike on laskettelun ja pyöräilyn asiantuntijamyymälä. Uusien laskettelu-, lautailu- ja hiihtovälineiden sekä polkupyörien myynti, käytettyjen osto & myynti, suksien & lautojen ja polkupyörien huoltopalvelu. Tervetuloa Hollolaan tutustumaan myymäläämme, tuotteisiin ja meihin. Tule käymään, löydämme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Meille on sydämen asia saada ihmiset liikkumaan, läpi vuoden, ja pitämään huolta itsestään ja voimaan hyvin. Hyvä syy liikkua. Aina.

Lue lisää osamaksutavoista.

KEITÄ ME OLEMME?

✅ Juha. Kauppias/yrittäjä Juhalla on pitkä kokemus urheiluvälineiden myynnistä sekä huollosta. Hänen toinen työnsä on suvussa pitkään säilynyt maanviljely. Juha ehtii välillä harrastaa hiihtoa ja maastopyöräilyä sekä tehdä pitkiä lenkkejä koiran kanssa.

✅ Pyry. Pyryllä on pitkä tausta talviurheilusta ja suksihuollosta. Nykyään hän tuntee myös pyörät. Perheenisän aikataulu on tiukka ja hän valmentaa LHS:n alppiryhmän nuoria ja jos aikaa jää, hän kisaa Masterseissa. Rinteet ja pyörämaastot ovat tuttuja.

✅ Petri. Pete hallitsee suksilajit ja pyöräilyn. Hän istuukin vapaa-ajalla paljon maastopyörän satulassa. Petri on meidän pyöränhuollosta vastaava ekspertti. Lupsakka ja monisanainen Savon lahja Päijät-Hämeelle.

✅ Natalie. Nata tuntee alppilajit, hiihdon ja pyöräilyn. Hän on entinen kilpalaskija, joka on nuoresta iästään huolimatta kisannut SM-tasolla ja ehtiessään valmentaa LHS:n alppiryhmän nuoria laskettelijoita. Nata on myyjä, mutta sen lisäksi hän hoitaa meillä taloushallinnon, tuotehallinnan, nettikaupan tilaukset, digiaspan, digimarkkinoinnin, leasing-pyörät ja työsuhdepyörätilaukset.

✅ Sofia. Soffe on meidän tuorein tulokas, joka auttaa myymälässä monin tavoin. Sofia päivittelee meidän sometilejä, osallistuu nettikauppatilausten hoitamiseen, on mukana tuotehallinnassa ja digiaspan pyörittämisessä sekä toimii kaiken muun ohella myös myyjänä.

✅ Heidi. Heidi on meidän etätyöntekijä ja hän luo tuotetiedot verkkokauppaan. Hän etsii tietoja, tuottaa tiedot ja muokkaa kuvat. Hänen työtehtäviinsä kuuluu myös verkkokauppahallinta sekä uutiskirjeen koostaminen.


Kaikki kokevat työnsä parhaimmiksi puoliksi mukavat asiakkaat ja sen fiiliksen, kun löytää parhaan mahdollisen kokonaisuuden tai vaikkapa sopivimman fillarin tai sukset asiakkaalle. Ilahtuminen on molemminpuolista. Me kaikki arvostamme myös tätä mutkatonta työyhteisöä.

Juha
0400 442 442

Pyry
040 931 5944

Petri
040 363 1338

Nata
040 5555 612

Sofia

Myymälä on toiminut yhdeksän vuotta samassa paikassa Messilän alueella, Salpakankaalla. Aiemmin toimimme nimellä Ski-Outlet Finland Oy, nykyisin olemme Ski Out Bike.