Bollé Halo React MIPS pyöräilykypärä

259,00

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Bollé Halo React MIPS pyöräilykypärä. Näkyvyyttä työmatkoille ja kaupunkiajoon! Halo React MIPS kypärän integroidut ja uudelleenladattavat ledivalot valaisevat ja lisäävät turvallisuutta hämärässä ajettaessa. Kypärässä oleva MIPS-järjestelmä suojaa päätä vinoilta iskuilta. Kypärän valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja, joten suojaavuuden lisäksi kypärä tarjoaa myös ekologisuutta.

Kypärän koko Saatavuus
M Ei varastossa
spinner

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Bollé Halo React MIPS pyöräilykypärä

Halo React MIPS on ekologinen valinta urbaaniin kaupunkiajoon sekä työmatkoille. Kypärän erikoisuutena on sen sisäänrakennetut sekä ladattavat ledivalot edessä ja takana, jotka lisäävät turvallisuutta pimeässä. Ja toki kypärästä löytyy myös MIPS-suojaus!

Pyöräilykypärä on säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän tarpeiden mukaan. Takaosan rullasta pyörittämällä istuvuutta on mahdollista hienosäätää koko pään ympäryksen alueelta. Kypärän EPS-kerrokset ja ilmastointikanavat parantavat iskunvaimennusta ja lisäävät ilmanvaihtoa.

Kypärän suunnittelussa on hyödynnetty kierrätystä ja ekologisia materiaaleja. Vuoraus, lippa ja kiinnitysnauhat on valmistettu 100 % kierrätysmateriaaleista ja kypärän muoviosat ovat 100 % ekonailonia. Kuorikerros ja EPS-suoja sisältävät 40 % kierrätettyä muovia.

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) on yhdistelmä, jossa aivojen oma suojaus ja MIPS-suojaus yhdistelmänä antaa paremman suojan vinoja iskuja vastaan. MIPS jäljittelee aivojen tapaa suojata itseään ulkokuoren ja sisäpinnan välissä olevan pienikitkaisen kerroksen avulla. Kerros mahdollistaa kypärän liukumisen suhteessa päähän erityisesti vinon iskun yhteydessä.

Mittausopas
Kypärän koot perustuvat päänympärysmittaan. Oikean koon määrittämiseksi pyöräytä mittanauha pääsi ympäri. Kun olet tarkistanut cm, voit käyttää lukemia ohjeena.

Tuotetiedot
Värit Harmaa
Koot M (55-59 cm)
Materiaali PC
Tekniset ominaisuudet
Integroidut valot Uudelleenladattavat ledivalot useammalla valaistustoiminnolla parantavat turvallisuutta pimeässä ajettaessa.
AVID EPS Tiheydeltään erilaiset EPS kerrokset kypärän vuoressa ja pinnalla parantavat iskunvaimennusta ja ilmanvaihtoa tehden samalla kypärästä kevyemmän.
MIPS MIPS-teknologian tarkoituksena on suojata tehokkaammin päätä erityisesti vinosti kohdistuvilta iskuilta.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bollé Halo React MIPS pyöräilykypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *