Head Rachel MIPS naisten laskettelukypärä

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Turvallinen ja tyylikäs visiirikypärä, jossa on laaja näkökenttä. Sopii lasketteluun ja lautailuun. Kypärässä MIPS-suojaus, Sphere Fit-istuvuus, iskuja vaimentava EPS-päällyste sekä säädettävät ilmanvaihtoaukot. Tulossa marraskuun alussa.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Sporttinen ja palkittu kypärä integroidulla visiirillä. Kypärän visiiri tarjoaa rajoittamattoman näkökentän lisäksi suojan tuulta ja vettä vastaan. Visiiri on käsitelty anti-fog-aineella huurtumisen estämiseksi. Tuplalinssinen visiiri on rakennettu perinteisten suojalasien tapaan ja se on vaihdettavissa yksinkertaisesti ja nopeasti sisäänrakennettujen solkiensa avulla.

Uusi Sphere Fit -tekniikka varmistaa kypärän ihanteellisen istuvuuden. Kypärän takaosassa olevasta rullasta pyörittämällä voi istuvuuden hienosäätää juuri sopivaksi – jopa hanskat kädessä! Magneettisella Fidlock-soljella kiinnität kypärän vaivattomasti. In-Mold-teknologia taas takaa täydellisen suojan kasvattamatta kuitenkaan kypärän painoa.

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) on yhdistelmä, jossa aivojen oma suojaus ja MIPS-suojaus yhdistelmänä antaa paremman suojan vinoja iskuja vastaan. MIPS jäljittelee aivojen tapaa suojata itseään ulkokuoren ja sisäpinnan välissä olevan pienikitkaisen kerroksen avulla. Kerros mahdollistaa kypärän liukumisen suhteessa päähän erityisesti vinon iskun yhteydessä.

Kypärä on väriltään valkoinen. Koot XS/S ja M/L.

Mittausopas
Kypärän koot perustuvat päänympärysmittaan. Oikean koon määrittämiseksi pyöräytä mittanauha pääsi ympäri. Kun olet tarkistanut cm, voit käyttää lukemia ohjeena.

Tuotetiedot

 

Rakenne

In-Mold-teknologia

Väri

Valkoinen

Koot

XS/S (52-55 cm)
M/L (56-59cm)

Tekniset ominaisuudet

 
 

Iskuja vaimentava EPS päällyste yhdistettynä kovaan polykarbonaatti kerrokseen takaa turvallisuuden tinkimättä kypärän keveydestä.

 

Tuulelta, vedeltä ja UV säteilyltä suojaava visiiri mahdollistaa silmälasien käytön.

 

Kypärän päällä sijaitsevat ilmanvaihtoaukot ovat säädettävissä kätevällä liukusäätimellä.

 

Pehmeä microfleece kangas mukautuu täydellisesti päähän estäen ruhjeiden syntymisen ja kylmän ilman pääsyn iholle.

 

Vuoren tekoturkis on sekä lämmittävä että mukava materiaali ihoa vasten.

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Head Rachel MIPS naisten laskettelukypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *