Bollé Atmos Pure laskettelukypärä

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Bollé Atmos Pure laskettelukypärä. Suojaava ja kevyt kypärä lasketteluun ja lautailuun. Rinnekypärän istuvuutta voi hienosäätää takaosan rullasta pyörittämällä. Kypärässä on irrotettava ja pestävä vuori, sekä irrotettavat korvatyynyt.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Bollé Atmos Pure laskettelukypärä

Kevyt ja mukava Atmos Pure laskettelukypärä sopii niin lasketteluun kuin lautailuunkin. PC-materiaalin ja EPS-teknologian ansiosta kypärän kuori on ohut, mutta vahva ja se suojaa tehokkaasti laskijan päätä.

Kypärän takaosassa olevasta rullasta pyörittämällä voi istuvuuden hienosäätää juuri sopivaksi – jopa hanskat kädessä! Sekä vuoraus että 3D-korvatyynyt ovat irrotettavissa. Vuoraus on lisäksi pestävissä. 9 tuuletusaukkoa poistavat kuumaa ja kosteaa ilmaa kypärän sisältä, joten kypärä tuntuu mukavalta koko päivän ajan.

Mittausopas
Kypärän koot perustuvat päänympärysmittaan. Oikean koon määrittämiseksi pyöräytä mittanauha pääsi ympäri. Kun olet tarkistanut cm, voit käyttää lukemia ohjeena.

Tuotetiedot
Värit Sininen, punainen, musta ja valkoinen
Koot M (55-59 cm)
L (59-62 cm)
Materiaali PC
Vuoraus Irrotettava ja pestävä
Paino 425 g
Tekniset ominaisuudet
Click To Fit™ System

Our Click-To-Fit™ system allows you to fine tune the fit of your helmet easily and quickly. Our rubberized adjustement wheel lets you tighten or loosen the helmet effortlessly, even with your gloves on.

Removable Ear Pads

Designed to be comfortable and warm, while still allowing you to hear clearly. Helmet ear pads can be removed for washing.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bollé Atmos Pure laskettelukypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *