Fischer RCR Skate luistelusukset

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Fischer RCR Skate luistelusukset. Aktiivihiihtäjän vapaan hiihtotyylin sukset treeniin ja kisoihin. Jäykkyys stiff. Suksissa on NNN-siteet valmiiksi asennettuina.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Fischer RCR Skate luistelusukset

Treeniin ja kisoihin soveltuvat korkean suorituskyvyn luisteluhiihtosukset. Infrapunasäteellä esivoidellut sukset luistavat paremmin ja kestävät erinomaisen hyvin likaa ja hapettumista. DTG World Cup Plus -pohjakuviointi tarjoaa selkeää liukuetua pitkillä matkoilla.

Suksen nuolimainen profiili parantaa suorituskykyä ja dynaamisuutta. Suksen kevyt Air Core -rakenne vähentää painoa ja auttaa tasapainoa säilymään kovassakin vauhdissa. Sukseen tehty erityiskallistus helpottaa hallittavuutta myös kovalla alustalla.

Suksiin valmiiksi asennetut Race Skate IFP -siteet ovat helposti säädettävissä ilman työkaluja. FLOWFLEX®-teknologia sallii siteiden kevyen taipumisen suksen liikkeitä mukaillen, jotta voimansiirto olisi mahdollisimman tehokasta. TURNAMIC®-tekniikan ansiosta siteen asetusten säätäminen käy helposti ilman työkaluja. Järjestelmää eteenpäin liu’uttamalla pito paranee, kun taas taaksepäin liu’uttamalla luisto paranee.

Tuotetiedot
Väri Keltainen / musta
Pituudet 176, 181, 186 ja 191 cm
Jäykkyys Stiff
Pohja World Cup Pro
Paino (per suksi) 1190 g / 186 cm
Siteet Race Skate IFP
Tekniset ominaisuudet
Finish First Finish First -termi liittää yhteen kaikki yksittäiset viimeistelyteknologiat yhdeksi kokonaisuudeksi.
Esivoideltu Sukset ovat esivoideltu infrapunasäteellä tehdyllä kuumafluorivoitelulla – antaa erinomaisen luiston sekä suojan likaa ja hapettumista vastaan.
Precision Pairing System Täysin automatisoitu dynaaminen mittausjärjestelmä monipuolisilla parinvalintakriteereillä valitsee optimaalisimman suksiparin.
Luisteluhiihdon maailmancup -sivuleikkaus Suksen nuolimainen profiili parantaa suorituskykyä ja dynaamisuutta erityisesti 1:1 luisteluhiihdossa.
DTG World Cup Plus Luonnontimanttia käyttämällä valmistettu syvempi ja karkeampi pohjakuvio toimii parhaiten lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa.
Skating 115 Sukseen tehty erityiskallistus helpottaa hallittavuutta myös kovalla alustalla.
Air Core-basaltti Pro Vulkaaniset basalttikuidut tekevät rakenteesta erittäin vakaan ja kiertojäykän sekä mahdollistavat minimaalisen painon ja lämpötiloista riippumattomat, täydelliset jousto-ominaisuudet.
CFC – Computer Flex Control Kisaajille. Minimoi eroja jäännösjännityksessä ja kallistuspaineessa. Huippuluokan suorituskyky kiivetessä ja potkutehossa.
Power-reuna Koska suksen reuna on vahvistettu, paine jakautuu tasaisemmin ja näin ollen voitelu kuluu tasaisemmin.

Lisätiedot

Paino 2,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fischer RCR Skate luistelusukset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *