Fischer Speedmax 3D Skate Plus luisteluhiihtosukset

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Fischer Speedmax 3D Skate Plus luisteluhiihtosukset. Aikuisten vapaan hiihtotyylin sukset. Aktiivi- ja kilpahiihtäjälle sopiva malli. Suksissa on NNN-siteet asennettuina.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Fischer Speedmax 3D Skate Plus luisteluhiihtosukset

Aktiivi- ja kilpahiihtäjälle sopivat Speedmax 3D luistelusukset toimivat parhaiten -10°C sekä sitä lämpimämmällä kelillä. Infrapunasäteellä esivoidellut sukset luistavat paremmin ja kestävät erinomaisen hyvin likaa ja hapettumista. Speedmax-teknologian avulla pohjan homogeeninen molekyylirakenne suojataan siten, että voide tarttuu ja pysyy pohjassa huomattavasti paremmin. Tämä takaa suksen maksimaalisen vauhdin.

Suksen nuolimainen kärki sekä siihen tehty reikä lisäävät kantavuutta suksen etuosaan sekä tekevät suksesta suorituskykyisen ja dynaamisen. Erittäin kevyt Air Core HM Carbon -ydin tekee suksesta kiertojäykän ja murtumattoman. Suksen kärjen ja kannan lumeen kohdistuvaa painetta on vähennetty ja näin hiihto herkistyy. Tämä tekee suksesta erinomaisen hiihtää normaalilla ja pehmeämmällä alustalla.

“The Speedmax 3D is a cool ski with yellow sidewalls which are waxable with liquid waxes. So you can glide on three sides. Once you hit the snow with the sidewalls, the glide will be just as good as on the base under the skis. It’s a gamechanger by Fischer resulting in many World Championships medals. I am convinced that this is the future of xc skiing.”
– Johannes Høsflot Klæbo

Tuotetiedot
Väri Keltainen / musta
Pituudet 176, 181, 186 ja 191 cm
Jäykkyydet Stiff, Medium
Tyyppi IFP
Pohja World Cup Plus
Rakenne 610
Paino (per suksi) 1030 g / 186 cm
Tekniset ominaisuudet
Finish First Finish First -termi liittää yhteen kaikki yksittäiset viimeistelyteknologiat yhdeksi kokonaisuudeksi.
Esivoideltu Sukset ovat esivoideltu infrapunasäteellä tehdyllä kuumafluorivoitelulla – antaa erinomaisen luiston sekä suojan likaa ja hapettumista vastaan.
Reikäsuksikärki Suksen kärjessä oleva reikä vähentää kärkipainoa joka lisää kantavuutta suksen etuosaan sekä pienentää selkeästi heiluripainoa.
Cold Base Bonding Speedmax-teknologian avulla suojataan pohjan homogeeninen molekyylirakenne niin, että voiteen tarttuminen ja pysyminen pohjassa paranee merkittävästi. Näin taataan suksen maksimaalinen vauhti.
Skating 610 Kilpasuksirakenne maksimivauhtiseen luisteluhiihtoon. Suksen kärkiosan ja kannan lumeen kohdistuvaa painetta on vähennetty ja näin hiihto herkistyy. Erinomainen normaalilla ja pehmeämmällä alustalla.
Precision Pairing System Täysin automatisoitu dynaaminen mittausjärjestelmä monipuolisilla parinvalintakriteereillä valitsee optimaalisimman suksiparin.
Luisteluhiihdon maailmancup -sivuleikkaus Suksen nuolimainen profiili parantaa suorituskykyä ja dynaamisuutta erityisesti 1:1 luisteluhiihdossa.
DTG World Cup Plus Luonnontimanttia käyttämällä valmistettu syvempi ja karkeampi pohjakuvio toimii parhaiten lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa.
Air Core HM Carbon Menestyksekkäin suksenydin, jonka 80 % ilmaosuus takaa keveyden.
Race Code RACE CODE-laatu takaa teknologista etumatkaa ammattilaisille ja kunnianhimoisille hiihtäjille. Fischerin tuotekehittelijöiden läheinen kontakti kilpalaskijoiden ja valmentajien kanssa tarkoittaa sitä, että arvokas tieto siirtyy suoraan radalta uusiksi innovaatioiksi. Voittamisessa on kyse täydellisistä yksityiskohdista.
FCF – Fischer Carbon Fiber Moniaksiaalinen T300 1K hiilikuitu. Erittäin luja ja kevyt laminaatti.
CFC – Computer Flex Control Kisaajille. Minimoi eroja jäännösjännityksessä ja kallistuspaineessa. Huippuluokan suorituskyky kiivetessä ja potkutehossa.

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fischer Speedmax 3D Skate Plus luisteluhiihtosukset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *