Giro Fixture Mips pyöräilykypärä

Giro Fixture Mips pyöräilykypärä. Laaja suojaus, hyvä ilmanvaihto, säädettävyys ja mukavuus yhdistyvät tässä edullisessa maastopyöräilykypärässä. Kypärässä on lisäksi irrotettava visiiri, mukava leukaremmi, heijastava takaosa ja kermana kakun päällä MIPS-suojaus.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Giro Fixture Mips pyöräilykypärä

Moderni Fixture MIPS on laajalti päätä peittävä ja suojaava maastokypärä. Laajat ilmanvaihtoaukot lisäävät mukavuutta ylläpitäen ilmavirtaa kypärän läpi. Kypärässä on miellyttävän pehmeä leukaremmi, joka takaa hyvän ja turvallisen istuvuuden. Turvallisuutta ja näkyvyyttä lisää myös takaosassa oleva heijastava materiaali. Kypärän kokoa on helppo hienosäätää takaosan säätörullasta paremman istuvuuden saavuttamiseksi.

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) on yhdistelmä, jossa aivojen oma suojaus ja MIPS-suojaus yhdistelmänä antaa paremman suojan vinoja iskuja vastaan. MIPS jäljittelee aivojen tapaa suojata itseään ulkokuoren ja sisäpinnan välissä olevan pienikitkaisen kerroksen avulla. Kerros mahdollistaa kypärän liukumisen suhteessa päähän erityisesti vinon iskun yhteydessä.

Mittausopas
Kypärän koot perustuvat päänympärysmittaan. Oikean koon määrittämiseksi pyöräytä mittanauha pääsi ympäri. Kun olet tarkistanut cm, voit käyttää lukemia ohjeena.

Tuotetiedot

Väri

Vihreä, harmaa ja musta

Koko

One size (54 – 61 cm)

Paino

n. 300 g

Rakenne

In-Mold

Sertifikointi

Complies with the US CPSC safety standard for bicycle helmet for persons age 5 and older E.U.: CE EN1078

Tekniset ominaisuudet

MIPS-suojaus

Heijastava takaosa

Helppokäyttöinen Roc Loc Sport -kiristyspanta

Nopeasti kuivuvat pehmusteet

Irrotettava visiiri

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Giro Fixture Mips pyöräilykypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *