Ale!

Head WC Rebels e-SL Pro 2024 laskettelusukset

1338,00
936,60

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Head WC Rebels e-SL Pro 2024 laskettelusukset. Ekspertin suorituskykyiset, hieman kisapuikkareita anteeksiantavammat rinnesukset jokapäiväiseen harjoitteluun. Suksissa on siteet valmiiksi asennettuina.

Suksen pituus Saatavuus
165 Varastossa
spinner

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Head WC Rebels e-SL 2024 laskettelusukset

WC Rebels e-SL Pro rinnesuksissa on World Cup tason puikkareiden ominaisuudet, mutta ne ovat aavistuksen anteeksiantavammat ja helpommat käännöksissä. Suorituskyky tulee puu- ja titanal-ytimestä, World Cup -liukulevyistä, kestävistä fenolic-sivuseinistä sekä kisaviimeistelystä. E-SL Pro suksissa on lyhyempi kääntösäde, joka mahdollistaa nopeasti kääntyvät, pujottelusuksien teholla ja tarkkuudella toimivat sukset jokapäiväiseen harjoitteluun.

Vaivatonta voimaa
Suksien puuydin on tavallista suurempi. Graphenen erikoisen keveyden ansiosta suksissa on pystytty käyttämään tiheämpää ja leveämpää alumiinikerrosta, joka peittää suksen kokonaisuudessaan tehden siitä paremmin reagoivan ja suorituskyvyltään vahvan.

Tasapainoa
Graphene-materiaali on suksen keskiosassa, joten siitä on pystytty tekemään tiiviimpi ja tuomaan enemmän materiaalia kärkeen ja kantaan. Tämän takia laskettelu on tasapainoista sekä joustavaa ja laskijan on helpompi mukailla suksien liikkeitä ja tehdä nopeita käännöksiä.

Vakautta
Suksen etu- ja takaosaan on sijoitettu keraamiset piezo-levyt. Levyjen avulla kineettinen energia muutetaan elektroniseksi energiaksi, joka vaimentaa epämukavaa tärinää. EMC-teknologian ansiosta suksi kulkee tasaisemmin ja vakaammin.

Suksissa on suorituskykyiset FREEFLEX 14 GW BR.[D] -siteet valmiiksi asennettuina. Siteet ovat yhteensopivat sekä alppipohjaisten että GripWalk pohjaisten monojen kanssa.

Tuotetiedot  
Taitotaso Ekspertti
Pituus 165 cm
Maasto On-piste
Väri Turkoosi
Sivuleikkaus 122-68-107
Kääntösäde 12.9 m
Vauhti Erittäin nopea
Rakenne Graphene Worldcup Sandwich Cap
Pohja RD Race Structured UHM C
Muoto Rebel Camber
Liukulevy RACEPLATE WCR 14 SHORT
Siteet FREEFLEX 14 GW BR.[D]
Tekniset ominaisuudet  
EMC The HEAD EMC (Energy Management Circuit) features ceramic piezo plates incorporated into the front and rear of the ski. Here, the kinetic energy is converted into electronic energy and in turn, the electronic energy is used to absorb negative vibrations. This means that the ski runs smoother and allows you to ski at a higher level all day long.
Graphene GRAPHENE is the thinnest and lightest element ever discovered by mankind. GRAPHENE is also the strongest material on the planet, stronger than diamond and 300 times stronger than steel, all in the thickness of one atom.

Lisätiedot

Malli
Väri

Talvituotteen tyyppi

, , , ,

Tuotemerkki

Suksen pituus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Head WC Rebels e-SL Pro 2024 laskettelusukset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *