Head Worldcup Rebels e-Speed Pro 2023 laskettelusukset

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Head Worldcup Rebels e-Speed Pro 2023 laskettelusukset. Kokeneen laskijan ja ekspertin nopeat puikkarit. Kisasuksissa on hyödynnetty EMC- ja Graphene-teknologioita, jotka tekevät suksista kevyemmät, reagoivammat ja vakaammat. Suksissa on siteet valmiiksi asennettuina.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Head Worldcup Rebels e-Speed Pro 2023 laskettelusukset

Rebels e-Speed on kokeneen laskijan vahva ja tehokas kisasuksi. Nopeissa ja tarkoissa suksissa on käytetty kahta Headin innovatiivista teknologiaa: EMC ja Graphene. Suksissa on siteet valmiiksi asennettuina.

Vaivatonta voimaa
Suksien puuydin on tavallista suurempi. Graphenen erikoisen keveyden ansiosta suksissa on pystytty käyttämään tiheämpää ja leveämpää alumiinikerrosta, joka peittää suksen kokonaisuudessaan tehden siitä paremmin reagoivan ja suorituskyvyltään vahvan.

Tasapainoa
Graphene-materiaali on suksen keskiosassa, joten siitä on pystytty tekemään tiiviimpi ja tuomaan enemmän materiaalia kärkeen ja kantaan. Tämän takia laskettelu on tasapainoista sekä joustavaa ja laskijan on helpompi mukailla suksien liikkeitä ja tehdä nopeita käännöksiä.

Vakautta
Suksen etu- ja takaosaan on sijoitettu keraamiset piezo-levyt. Levyjen avulla kineettinen energia muutetaan elektroniseksi energiaksi, joka vaimentaa epämukavaa tärinää. EMC-teknologian ansiosta suksi kulkee tasaisemmin ja vakaammin.

Tuotetiedot

 

Taitotaso

Kokenut laskija ja ekspertti

Maasto

On-piste

Vauhti

Erittäin nopea

Väri

Keltainen

Sivuleikkaus

118-68-99

Pituudet

180 cm

Kääntösäde

Pituus (cm)

Kääntösäde (m)

180

18.0

Rakenne

Graphene Worldcup Sandwich Cap

Pohja

RD Race Structured UHM C

Muoto

Rebel Camber

Siteet

Valmiiksi asennettu

Tekniset ominaisuudet

 

EMC

The HEAD EMC (Energy Management Circuit) features ceramic piezo plates incorporated into the front and rear of the ski. Here, the kinetic energy is converted into electronic energy and in turn, the electronic energy is used to absorb negative vibrations. This means that the ski runs smoother and allows you to ski at a higher level all day long.

Graphene

GRAPHENE is the thinnest and lightest element ever discovered by mankind. GRAPHENE is also the strongest material on the planet, stronger than diamond and 300 times stronger than steel, all in the thickness of one atom.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Head Worldcup Rebels e-Speed Pro 2023 laskettelusukset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *