Oakley Encoder Matte Red Colorshift Prizm Trail Torch urheilu/aurinkolasit

229,00

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Oakley Encoder Matte Red Colorshift Prizm Trail Torch urheilu/aurinkolasit. Puolipilvisen sään aurinkolasit laajalla näkökentällä ja matalan profiilin sangoilla. Lasit sopivat erityisen hyvin metsäpoluilla pyöräilyyn ja juoksuun.

Varastossa

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Oakley Encoder Matte Red Colorshift Prizm Trail Torch urheilu/aurinkolasit

Tyylikkään linjakkaat lasit sopivat monenlaiseen urheiluun. Encoder-lasien sangat on suunniteltu profiililtaan mataliksi, joten laseja on mukava käyttää hattujen ja kypärien kanssa. Linssien kehyksetön muotoilu takaa keveyden sekä mahdollisimman laajan näkökentän, joten esim. fillaroidessa taakse katsoessa kehys ei häiritse ääreisnäköä.

Oakleyn patentoima Prizm™-linssiteknologia parantaa kontrasteja ja värien erottuvuutta. Linssien valonläpäisykyky on 35 %, joten lasit sopivat käytettäväksi puolipilvisellä säällä.

Unobtainium® nenätyyny ja sanganpäät tuntuvat mukavilta ihoa vasten ja pitävät lasit paikallaan. Oakleyn lasit on testattu erittäin suurissa massa- ja vauhtiolosuhteissa tinkimättömän suojan takaamiseksi.

Pidä huolta Oakley-laseistasi!
Oakleyn High Definition Optics® (HDO®) ylläpitämiseksi saat lasiesi mukana sähköstaattisen Microclear™-säilytyspussin. Siinä säilytät lasisi ja pussilla myös puhdistat lasit. Näin toimimalla Plutonite®-optinen laatu säilyy parhaalla tasolla. Tarpeen vaatiessa myös käsinpesu ja ilmakuivaus. Ethän hankaa lasejasi hansikkaalla tai karhealla kankaalla.

Tuotetiedot

 

Linssin korkeus

60 mm

Sangan pituus

123 mm

Kehyksen väri

Musta

Linssimateriaali

Polykarbonaatti

Linssin ominaisuudet

Standardi

Linssin nimi

Prizm Trail Torch

Lisäinfo

3

Valaistusolosuhteet

Puolipilvinen sää

Valonläpäisy

35 %

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oakley Encoder Matte Red Colorshift Prizm Trail Torch urheilu/aurinkolasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *