Oakley Encoder Strike Vented Matte Carbon Prizm 24K urheilu/aurinkolasit

235,00

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Oakley Encoder Strike Vented Matte Carbon Prizm 24K urheilu/aurinkolasit. Monenlaiseen urheiluun sopivat aurinkolasit laajalla näkökentällä ja matalan profiilin sangoilla. Kirkkaan sään lasit. Strike mallissa aukot linssin yläosassa kuljettavat ilmavirtaa hyvin läpi.

Varasto loppu

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Oakley Encoder Strike Vented Matte Carbon Prizm 24K urheilu/aurinkolasit

Tyylikkään linjakkaat lasit sopivat monenlaiseen urheiluun. Encoder-lasien sangat on suunniteltu profiililtaan mataliksi, joten laseja on mukava käyttää hattujen ja kypärien kanssa. Aukot linssin yläosassa huolehtivat hyvästä ilmanvaihdosta.

Oakleyn patentoima Prizm™-linssiteknologia parantaa kontrasteja ja värien erottuvuutta. Linssien valonläpäisykyky on 11 %, joten lasit sopivat käytettäväksi kirkkaalla säällä. Linssien kehyksetön muotoilu takaa keveyden sekä mahdollisimman laajan näkökentän, joten esim. fillaroidessa taakse katsoessa kehys ei häiritse ääreisnäköä.

Unobtainium® nenätyyny ja sanganpäät tuntuvat mukavilta ihoa vasten ja pitävät lasit paikallaan. Oakleyn lasit on testattu erittäin suurissa massa- ja vauhtiolosuhteissa tinkimättömän suojan takaamiseksi.

Pidä huolta Oakley-laseistasi!
Oakleyn High Definition Optics® (HDO®) ylläpitämiseksi saat lasiesi mukana sähköstaattisen Microclear™-säilytyspussin. Siinä säilytät lasisi ja pussilla myös puhdistat lasit. Näin toimimalla Plutonite®-optinen laatu säilyy parhaalla tasolla. Tarpeen vaatiessa myös käsinpesu ja ilmakuivaus. Ethän hankaa lasejasi hansikkaalla tai karhealla kankaalla.

Tuotetiedot

 

Lasien leveys

138 mm

Linssin korkeus

56,3 mm

Sangan pituus

123 mm

Kehyksen väri

Harmaa

Linssimateriaali

Polykarbonaatti

Linssin ominaisuudet

Standardi

Linssin nimi

Prizm 24K

Lisäinfo

3

Valaistusolosuhteet

Kirkas sää

Valonläpäisy

11 %

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oakley Encoder Strike Vented Matte Carbon Prizm 24K urheilu/aurinkolasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *