Ale!

Oakley Line Miner M Matte Cool Grey Prizm Rose Gold Iridium laskettelulasit

160,00 112,00

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Oakley Line Miner M Matte Cool Grey Prizm Rose Gold Iridium laskettelulasit. Maaston kontrasteja korostavat laskettelulasit, joissa erittäin hyvä näkyvyys alas ja reunoille. Istuu monenlaisille kasvoille ja sopii yhteen monen kypärämallin kanssa. Aurinkoiseen ja puolipilviseen säähän.

Varastossa

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Oakley Line Miner M Matte Cool Grey Prizm Rose Gold Iridium laskettelulasit

Oakley Line Miner laskettelulasit luotiin tarjoamaan mahdollisimman rajoittamatonta ääreisnäköä laskijalle – lasit asettuvat lähelle kasvoja, joka mahdollistaa hyvän näkyvyyden alaspäin ja reunoille. Lasit sopivat niin lasketteluun kuin lautailuunkin. M-kokoiset laskettelulasit sopivat monen muotoisille kasvoille ja ovat yhteensopivat monen kypärämallin kanssa.

Säädettävä 40 mm leveä hihna pysyy napakasti paikoillaan silikonikuvioinnin ansiosta. Joustava O Matter® -runko mukautuu kasvoille jopa kovilla pakkasilla. Reunojen kolminkertainen vaahtomuovikerros tekee laseista miellyttävän tuntuiset kasvoilla. Pehmusteessa oleva fleecevuori siirtää kosteutta pois ehkäisten näin hiostuneen ihon aiheuttamaa linssien huurtumista.

Linssit suojaavat silmiäsi haitallisilta UVA/UVB/UVC-säteiltä sekä siniseltä valolta 400 nanometriin asti. Lasien hyvä värien kontrasti ja parempi näkyvyys ovat Prizm™-linssien erinomaisen valonläpäisykyvyn hallinnan tulos. Näissä laseissa on lisäksi Iridium®-linssipinnoite, joka vähentää häikäisyä. Lasit toimivat parhaiten aurinkoisella ja puolipilvisellä säällä.

Laseissa on tuplalinssi – kahden linssin väliin jää ilmapatsas estäen huurtumisen. Linssien sisäpinnalla on anti-fog-pinnoite, joka hajottaa kosteusmolekyylit ja ehkäisee myös huurtumista. Mukana pussi säilytystä ja puhdistusta varten.

Tuotetiedot  
Linssin nimi Prizm Rose Gold Iridium
Linssin pohjaväri Bronze
Linssin materiaali Polykarbonaatti
Linssin muoto Sylinterinen
Valonläpäisykyky 13 %
Istuvuus M

Lisätiedot

Väri

Talvituotteen tyyppi

,

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oakley Line Miner M Matte Cool Grey Prizm Rose Gold Iridium laskettelulasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *