Ale!

Scott Trail Protect FR’ 10 pyöräilyreppu

Alkuperäinen hinta oli: 229,00€.Nykyinen hinta on: 119,00€.

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Scott Trail Protect FR’ 10 pyöräilyreppu. Monipuolinen selkäpanssarillinen reppu, jota voi käyttää joko repun tavoin tai pelkkänä selkäsuojana. Tilavasta repusta löytyy erikokoisia taskuja ja kiinnityshihnoja tarvikkeille. Reppuun on mahdollista lisätä myös juomarakko. Mukana sadesuoja.

Varastossa

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Scott Trail Protect FR’ 10 pyöräilyreppu

Trail Protect FR’ 10 pyöräilyrepussa yhdistyvät reppu sekä selkäpanssari. Reppu sopiikin siis hyvin pitkille ja haastaville maastoreiteille sen monipuolisten ja hyödyllisten mukavuus- ja turvaominaisuuksiensa vuoksi. Voit käyttää reppua joko normaalisti repun tapaan tai repun päätaskuosan irrottamalla pelkkänä selkäsuojana.

Taskut
10 litraiseen reppuun mahtuu mukavasti tavaraa. Repussa on päätasku isommille tavaroille, taskut työkaluille, pienemmille tavaroille sekä joustava tasku tavaroille, jotka haluat pitää nopeasti saavutettavissa. Juomarakolle löytyy oma tilansa – juomaletkun voi kiinnittää joko olka- tai vyötäröhihnaan. Repun alaosassa on myös tasku repun mukana tulevalle sadesuojalle. Sadesuojalla suojaat repun huonon ilman sattuessa.

Hihnat
Hihnoja repusta löytyy monenlaiseen kiinnitystarpeeseen. Säädettävät ja kevyet olkahihnat on valmistettu hengittävästä materiaalista. Toisesta olkahihnasta löytyy verkkotasku. Myös vyötärölle tuleva kiinnityshihna on säädettävissä ja se kiinnittyy napakasti soljella. Alaosassa on kiinnityshihnat, joilla jalka- ja käsisuojat kulkevat näppärästi mukana. Voit myös kiinnittää pyöräilykypärän tai full face -kypärän niille tarkoitetuilla kiinnikkeillä reppuun. Lisäksi repun yläosasta löytyy kantokahva.

Turvallisuus ja mukavuus
Repussa on integroitu selkäsuojus. D30® materiaalista valmistettu suojus on kevyt ja joustava liikkuessa, mutta iskun sattuessa materiaali jämäköityy ja ottaa energian vastaan suojaten selkää. 3D-muotoiltu selkäpaneeli poistaa tehokkaasti kosteutta urituksensa ansiosta ja pitää selän ja repun välisen ilmaston mukavana. Reppuun on hätätilanteiden varalta kiinnitetty ohjetarra, miten toimia erilaisissa onnettomuustilanteissa.

Tuotetiedot

Väri

Musta

Tilavuus

10 L

Mitat

Korkeus: 57 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 13 cm

Paino

n. 1180 g

Materiaali

Ulkokuori: 100 % polyamidi
Vuoraus: 100 % polyesteri

Tekniset ominaisuudet

D30® Protection

D3O® material flows with you as you move but locks together on impact to absorb energy.

Hydro Ready

The pack is designed with an interior space dedicated for a hydration bladder. The drinking tube can easily be clipped onto a dedicated clip on the shoulder straps or chest belt.

Full Face Helmet Carry System

The carry system allows you to quickly and easily attach a full-face helmet.

Open Face Helmet Carry

Thanks to a smart carry system feature, you can quickly and easily attach a bike helmet on your pack.

Bike Tools Pocket

Clever storage for your tools for when you need them!

Protection Carry System

Our Protection Carry System is perfect for those days on the more technical trails. This dedicated protection carrying system allows for easy access to your leg and arm protectors for  when the going gets tough.

Raincover

Hidden in an integrated stash pocket, the rain cover can be quickly deployed when the weather turns for the worst. The custom kit cover can be used while hiking or when stashing your bag under a tree.

Emergency Instructions Safety Print

Safety label printed into the pack with emergency instructions.

Bag Moisture Management

Our back panel was designed from the ground up to improve moisture management for your back.

Lisätiedot

Väri

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scott Trail Protect FR’ 10 pyöräilyreppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *