Shotgun Pro MTB Child Bike Seat lastenistuin

Varasto loppu

269,00

Shotgun Pro MTB Child Bike Seat lastenistuin. Maastopyörään sopiva lastenistuin, joka mahdollistaa pienen hurjapään mukanaolon maastoretkillä. Istuin sopii luomu- ja täysjoustomaastureihin sekä sähköpyöriin. Helppo ja nopea asentaa ja irrottaa. Sopii 2-5 vuotiaalle lapselle aina 27 painokiloon asti.

Varasto loppu

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Shotgun Pro MTB Child Bike Seat lastenistuin

Helppokäyttöinen lastenistuin, joka sopii maastopyöriin (myös täysjousitettuihin ja sähköpyöriin). Istuin on helppo ja nopea asentaa ja irrottaa ja se voidaan varastoida litteäksi taitettuna. Istuinta voi käyttää 2-5 vuotias lapsi aina 27 painokiloon asti.

Istuin asennetaan pyörän ohjainkannattimen ja satulatolpan väliin ilman runkokosketusta. Kiinnikkeet sopivat kaikkiin maastopyöriin, joissa on 1 1/8 A-Head stemmi, jonka alapuolella 10 mm tilaa. Mikäli ohjainkannatin on pituudeltaan lyhyempi kuin 50 mm, saattaa istuimen asentaminen vaatia lisätilaa ohjainkannattimen alapuolelle. Istuimen toinen pää voidaan kiinnittää kaikkiin yleisimpiin satulatolppiin sekä hissitolppiin. Asennus vaatii 14 mm vapaata tilaa istuintolpassa.

Lastenistuimessa on runsaasti erilaisia säätömahdollisuuksia. Jalkatukien pituutta voi säätää lapsen kasvaessa. Myös satulan kulma sekä etäisyys ohjaustangosta ovat säädettävissä. Pakkauksessa on mukana myös kevytlokasuoja, joka estää inhottavien vesi- ja likaroiskeiden roiskumista.

Tuotetiedot

Väri

Musta

Lapsen suositusikä ja paino

2-5 vuotta / 27 kg asti

Tekniset ominaisuudet

Voidaan asentaa sekä jäykkäperäisiin että täysjousitettuihin maastopyöriin, myös sähköpyöriin

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shotgun Pro MTB Child Bike Seat lastenistuin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *