Ale!

Spy Crusher Elite Black Yellow Photocromic laskettelulasit

109,00 76,30

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Spy Crusher Elite Black Yellow Photocromic laskettelulasit. Suojaavat ja mukavat laskettelu- ja lautailulasit photokromaattisella linssillä. Laseissa huurtumisen esto, 100% UV-suoja ja kolminkertainen vaahtomuovipehmuste. Sopii myös silmälaseja käyttäville RX-adapterin avulla.

Varastossa

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Spy Crusher Elite Black Yellow Photocromic laskettelulasit

Crusher Elite laskettelu- ja lautailulasit ovat yhteensopivat monen kypärämallin kanssa. Reunojen kolminkertainen vaahtomuovikerros tekee laseista miellyttävän tuntuiset kasvoilla. Pehmusteen Dri-Force™ -fleecekerros siirtää kosteutta pois ehkäisten näin hien aiheuttamaa linssien huurtumista. Silikonikuvioitu hihna pitää lasit kunnolla paikallaan vauhdikkaassa menossa.

Photokromaattinen linssi toimii hyvin vaihtelevalla säällä – linssien väri tummuu mitä kirkkaammaksi sää muuttuu ja vaalenee, kun sää muuttuu pilvisemmäksi.

Laseissa on OTG valmius, eli näitä laskettelulaseja voi käyttää myös RX-silmälasiadapterin kanssa! Linssin naarmuuntumaton pinnoite parantaa iskusuojaa. 100% UV-suoja suojaa silmiäsi haitalliselta auringonvalolta.

Vaikka linssi olisi muilta ominaisuuksiltaan miten erinomainen tahansa, niin sillä ei näe jos se huurtuu. Linssin huurtumista pyritään estämään linsseissä monin tavoin. Laseissa on tuplalinssi – kahden linssin väliin jää ilmapatsas estäen huurtumisen.

RISE™-teknologia ohjaa kuuman ilman pois linssistä estäen kosteuden kerääntymisen linssin sisäpinnalle. Jos linssi hieman huurtuukin pysähtyessäsi paikoillesi, aukeaa se välittömästi lähtiessäsi liikkeelle kun pieni ilmavirta ohjautuu linssiä pitkin. Sisäpinnalla on lisäksi Anti-Fog-pinnoite, joka hajottaa kosteusmolekyylit ja ehkäisee huurtumista.

Tuotetiedot  
Kehyksen väri Black Matte
Linssi Yellow Photocromic
Valonläpäisykyky 20-66,6 %
Linssin muoto Sylinterinen
Pehmuste 3x Isotron™
Istuvuus M / L
Ilmanvaihto RISE™
Kehyksen materiaali Polyuretaani
Linssin leveys 170 mm
Linssin korkeus 90 mm
Kehyksen leveys 185 mm
Kehyksen korkeus 100 mm
Paino 207 g
Tekniset ominaisuudet  
Huurtumisen esto Anti-Fog-pinnoite ehkäisee linssien huurtumista kaikissa olosuhteissa.
Naarmuuntumisen esto Anti-Scratch-suojaus ehkäisee linssien naarmuuntumista.
Yhteensopivuus Saumaton yhteensopivuus monen eri kypärämallin kanssa.
3X Isotron™ Mukavantuntuinen kolmikerroksinen vaahtomuovipehmike siirtää kosteutta pois iholta Dri-Force™ -fleecen avulla.
Rise™-ilmanvaihto Tuuletusaukot poistavat kuumaa ilmaa lasien sisältä.
OTG-yhteensopivuus Lovet kehyksessä ja vaahtomuovissa mahdollistavat hienovaraisen integraation RX-silmälasiadapterin (myydään erikseen) kanssa.

Lisätiedot

Väri

Talvituotteen tyyppi

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spy Crusher Elite Black Yellow Photocromic laskettelulasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *