Spy + Trevor Kennison Galactic Mips laskettelukypärä

Jopa 36kk maksuaika Ski Out Bike -tilillä

Spy + Trevor Kennison Galactic Mips laskettelukypärä. Klassisen tyylikäs, skeittikypärien muotoilua mukaileva laskettelu- ja lautailukypärä. Suojaavassa kypärässä on mm. MIPS-suojaus, irrotettavat ja audio-yhteensopivat korvatyynyt, irrotettava ja pestävä vuoraus sekä koon hienosäätö. Kypärä on tehty yhteistyössä paraurheilija Trevor Kennisonin kanssa.

Now go add some variable products!

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Spy + Trevor Kennison Galactic Mips laskettelukypärä

Skeittikypäristä inspiraatiota muotoiluunsa saanut Galactic Mips suojaa päätä niin lasketellessa kuin lautaillessa. Kypärä on tehty yhteistyössä paraurheilija Trevor Kennisonin kanssa. Kypärän ulkokuoreen on käytetty ABS- ja In-Mold-teknologioita, jotka varmistavat hyvän iskunkestävyyden ja suojan pitäen kuitenkin kypärän kevyenä ja tuntuman mukavana.

Kypärän takaosassa olevasta rullasta pyörittämällä voi istuvuuden hienosäätää juuri sopivaksi. Kypärässä on audio-yhteensopivat, irrotettavat korvatyynyt sekä irrotettava ja pestävä vuori. Myös etuosan lippa on irrotettavissa. Takaosan kiinnityshihna pitää suojalasit napakasti kiinni kovassakin vauhdissa.

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) on yhdistelmä, jossa aivojen oma suojaus ja MIPS-suojaus yhdistelmänä antaa paremman suojan vinoja iskuja vastaan. MIPS jäljittelee aivojen tapaa suojata itseään ulkokuoren ja sisäpinnan välissä olevan pienikitkaisen kerroksen avulla. Kerros mahdollistaa kypärän liukumisen suhteessa päähän erityisesti vinon iskun yhteydessä.

Mittausopas
Kypärän koot perustuvat päänympärysmittaan. Oikean koon määrittämiseksi pyöräytä mittanauha pääsi ympäri. Kun olet tarkistanut cm, voit käyttää lukemia ohjeena.

Tuotetiedot
Väri Harmaa
Koot S (54-56 cm)
M (56-58 cm)
L (59-61 cm)
Sertifiointi EN 1077, EN 1078, and EN 12492
Tekniset ominaisuudet
MIPS-suojaus
Irrotettava ja pestävä vuori
Irrotettavat, Audio-yhteensopivat korvatyynyt
Irrotettava etulippa
Suojalasien kiinnityshihna

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spy + Trevor Kennison Galactic Mips laskettelukypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *