Ale!

Spy Crusher Elite Jr So Lazo Bronze Silver Spectra Mirror lasten ja nuorten laskettelulasit

59,00 35,40

Spy Crusher Elite Jr So Lazo Bronze Silver Spectra Mirror lasten ja nuorten laskettelulasit. Suojaavat ja mukavat junioreiden laskettelu- ja lautailulasit. Laseissa huurtumisen esto, 100% UV-suoja ja kolminkertainen vaahtomuovipehmuste. Sopii myös silmälaseja käyttäville RX-adapterin avulla.

7 varastossa

Yli 90€ toimitus ilmaiseksi.
(Ei koske kotiinkuljetusta)

Kuvaus

Spy Crusher Elite Jr So Lazo Bronze Silver Spectra Mirror lasten ja nuorten laskettelulasit

Junnujen Crusher Elite Jr laskettelu- ja lautailulasit ovat yhteensopivat monen kypärämallin kanssa. Reunojen kolminkertainen vaahtomuovikerros tekee laseista miellyttävän tuntuiset kasvoilla. Pehmusteen Dri-Force™ -fleecekerros siirtää kosteutta pois ehkäisten näin hien aiheuttamaa linssien huurtumista. Silikonikuvioitu hihna pitää lasit kunnolla paikallaan vauhdikkaassa menossa. Laseissa on OTG valmius, eli näitä laskettelulaseja voi käyttää myös RX-silmälasiadapterin kanssa!

SPY+ Premium -linssit eliminoivat vääristymät kaikissa kulmissa, lisäävät selkeyttä ja tarjoavat optimaalisen katselukokemuksen vähentäen samalla silmien rasitusta ja väsymistä. Linssin naarmuuntumaton pinnoite parantaa iskusuojaa. Linssit toimivat loistavasti aurinkoisella säällä. 100% UV-suoja suojaa silmiäsi haitalliselta auringonvalolta.

Huurtumisen esto
Vaikka linssi olisi muilta ominaisuuksiltaan miten erinomainen tahansa, niin sillä ei näe jos se huurtuu. Linssin huurtumista pyritään estämään linsseissä monin tavoin. Laseissa on tuplalinssi – kahden linssin väliin jää ilmapatsas estäen huurtumisen. RISE™-teknologia ohjaa kuuman ilman pois linssistä estäen kosteuden kerääntymisen linssin sisäpinnalle. Jos linssi hieman huurtuukin pysähtyessäsi paikoillesi, aukeaa se välittömästi lähtiessäsi liikkeelle kun pieni ilmavirta ohjautuu linssiä pitkin. Sisäpinnalla on lisäksi Anti-Fog-pinnoite, joka hajottaa kosteusmolekyylit ja ehkäisee huurtumista.

Tuotetiedot
Linssi Bronze w/ Silver Spectra™
Valonläpäisykyky 13 %
Linssin muoto Lieriömäinen
Pehmuste 3x Isotron™
Istuvuus S
Ilmanvaihto RISE™
Kehyksen materiaali Polyuretaani
Tekniset ominaisuudet
Huurtumisen esto Anti-Fog-pinnoite ehkäisee linssien huurtumista kaikissa olosuhteissa.
Yhteensopivuus Saumaton yhteensopivuus monen eri kypärämallin kanssa.
3X Isotron™ Mukavantuntuinen kolmikerroksinen vaahtomuovipehmike siirtää kosteutta pois iholta Dri-Force™ -fleecen avulla.
Rise™-ilmanvaihto Tuuletusaukot poistavat kuumaa ilmaa lasien sisältä.
OTG-yhteensopivuus Lovet kehyksessä ja vaahtomuovissa mahdollistavat hienovaraisen integraation RX-silmälasiadapterin kanssa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spy Crusher Elite Jr So Lazo Bronze Silver Spectra Mirror lasten ja nuorten laskettelulasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *