Nautimme parhaillaan huurteisesta sydäntalvesta. Hankea ja pakkasta riittää, joten nyt on hyvä hetki ottaa raikkaan kirpsakasta talvisäästä kaikki irti. Kokosimme alle suosikkituotteitamme lasketteluun, lautailuun sekä pyöräilyyn. Toivomme kaikille mukavia ja talvisia ulkoliikuntahetkiä!

Laskettelusukset

Oletko jo freestyle-taituri vai innokas aloittelija? Faction Prodigy sarjan parkkisukset sopivat kaikentasoisille laskijoille. Pituuksia löytyy 150-189 cm väliltä. Kauden 2024 suksien kuvitus on saanut inspiraationsa musiikkimaailmasta. Pohjavärejä löytyy kahta erilaista: mustaa ja valkoista.

Revolt Jr 2024 junnujen parkkisuksia löytyy kahdella erilaisella kuvituksella. Sukset sopivat aloittelijalle ja aktiivisesti lajia harrastavalle lapselle. Hyvä valinta silloin, kun juniori haluaa temppujen harjoittelun lisäksi laskea myös rinteessä. Suksissa on siteet valmiiksi asennettuina.

Aloittelevalle naislaskijalle Elan Snow 2024 rinnesukset ovat nappivalinta. Vakaat sukset tekevät laskettelun opettelusta hauskaa ja helppoa. Suksesta löytyy kaksi erilaista väriä: musta ja valkoinen. Suksissa on siteet valmiiksi asennettuina.

Kokeneelle laskijalle ja ekspertille taas sopisivat hienosti Atomic Redster Q9.8 Revoshock S + X 12 GW laskettelusukset. Näissä suksissa on ekstraleveä vyötärö, jonka ansiosta suksilla voi laskea kaikissa rinneolosuhteissa. Suksista löytyy huipputason ominaisuuksia ja tekniikkaa. Näissäkin suksissa on siteet valmiiksi asennettuina.

Laskettelumonot

Head Kore 60 2024 ovat kokeneen nuoren laskijan freestyle-monot. Mukavissa monoissa on hyvä voimansiirto ja tuntuma rinteeseen, joten temppuja jaksaa tehdä parkissa vaikka koko päivän.

Edistyneelle aktiivilaskijalle sopivissa Atomic Hawx Magna 100 2024 laskettelumonoissa yhdistyvät suorituskyky ja mukavuus. Monoihin mahtuu leveämpilestinen jalka ja myös pohkeelle on mahdollista tehdä lisätilaa irrotettavan AFS-varren ansiosta.

Lumilaudat

Aloittelijalle ja keskitasoiselle juniorilaskijalle sopivassa K2 Vandal 2024 lumilaudassa on vahva pohjarakenne, jossa on hyvät liukuominaisuudet ja jota on helppo huoltaa ja korjata. Laudassa on Twin Rocker eli etujalkaa voi vaihdella fiiliksen mukaan. Hyvä valinta lautailutaitojen kehittämiseen.

Naisten Ride Heartbreaker 2023 lumilauta sopii kaikentasoisille lautailijoille taitojen treenaamiseen. Rakenteelliset ominaisuudet tekevät laudasta helpon ja mukavan laskea. Sopii niin rinteeseen, parkkiin kuin puuterillekin.

Lautakengät

Naisten Ride Sage 2024 lautakengistä löytyy kahta väriä: mustaa ja sinimustaa. Nämä lumilautakengät sopivat kaikentasoisille lautailijoille. Kengissä on mm. helppokäyttöinen BOA®-nauhoitusjärjestelmä sekä pitävä kuminen kuvioitu pohja.

Lasten Ride Lasso Jr Boot 2022 lautakengät toimivat kaikenlaisissa maastoissa niin aloittelijalla kuin kokeneellakin harrastajalla. Kenkien pehmeä vuoraus pitää jalat lämpiminä kylminä rinnepäivinä. Sisäkengän pohjallisen kokoa voi säätää yhden koon isommaksi, mikä lisää lautakenkien käyttöikää.

Laskettelukypärät

Klassisen tyylikäs, skeittikypärämäinen Spy Galactic MIPS sopii sekä lasketteluun että lautailuun. Kypärän MIPS-suojaus antaa päälle turvallisen suojan vinoja iskuja vastaan. Kypärässä on mm. koon hienosäätörulla, irrotettava ja pestävä vuoraus, audio-yhteensopivat korvatyynyt sekä irrotettava etuosan lippa. Kypärästä löytyy kolme tyylikästä värivaihtoehtoa.

Visiirikypärää kaipaavalle Atomic Savor Visor Stereo laskettelukypärä on hyvä valinta. Myös tästä kypärästä löytyy koon hienosäätörulla, audio-yhteensopivat korvatyynyt ja irrotettava ja pestävä sisävuori. Tämä kypärä sopii myös silmälaseja käyttävälle, sillä visiiriä on mahdollista siirtää 8 mm eteenpäin. Kolme upeaa värivaihtoehtoa tässäkin mallissa.

Laskettelulasit

Photokromaattisella linssillä varustetut Atomic Savor Photo laskettelulasit sopivat pidettäväksi niin kirkkaalla kuin pilviselläkin säällä itsestään kirkkautta muuttavan linssinsä ansiosta. Mukavasti kasvoille asettuvia laseja voi käyttää myös silmälasien kanssa.

Selkäpanssarit

Kevyt ja mukava Sweet Protection selkäpanssari suojaa selkää kolhuilta. Tyköistuva liivi on lähes huomaamattoman tuntuinen päällä. Selkäpanssarista löytyy miehille, naisille ja lapsille omat mallinsa.

Kypäräkoristeet ja lasketteluhanskat

Hauskuutta ja söpöyttä laskettelutyyliin luovat ehdottomasti Eisbärin kypäräkoristeet! Löydät meiltä mm. pörröisempää Teddy Ears koristetta sekä sileämpää Helmet Ears koristetta. Ja värivaihtoehtoja riittää!

Lämpimät käsineet ovat tärkeä varuste lasketellessa. Laadukkaat Hestra Army Leather Heli Ski 5-finger lasketteluhanskat ovat sekä lämpimät että käytännölliset. Hanskojen yksityiskohtina ovat mm. irrotettava ja konepestävä sisävuori, lumilukko, rannehihna, karabiinihaka ja ripustusremmit.

Pyörät

Tyylikäs ja varma klassikkofätti Kona WO 2023 sopii täydellisesti Suomen oloihin. Tällä läskipyörällä ajaa läpi vuoden haastavillakin pohjilla. Erinomainen valinta lenkki- ja työmatkapyöräksi. Tämän pyörän saat nyt alehintaan 1299,00€ (sh. 1599,00€).

Kevyillä ja laadukkailla Evon lasten hybridipyörillä ajo on turvallista ja hauskaa. Pyörissä on valmiina kaikki tärkeimmät varusteet, kuten soittokello, polkimet sekä heijastimet. Sininen lastenpyörä Evon Gauzy 24″ sopii parhaiten 125-145 cm pitkälle kuskille, eli noin 7-11-vuotiaalle lapselle. Oranssi lastenpyörä Evon Airy 20″ sopii parhaiten 115-135 cm pitkälle kuskille, eli noin 6-8-vuotiaalle lapselle. Molemmat lastenpyörät ovat -25% alessa!

Pyöräilykypärät

Aikuisten Cannondale Junction Mips Adult Helmet pyöräilykypärä sisältää MIPS-suojauksen. Kypärän takana on säätörulla, josta kokoa voi hienosäätää sopivammaksi. Laajat ilmanvaihtoaukot poistavat kuumaa ilmaa iholta parantaen käyttömukavuutta. Kypärää löytyy kahdessa värissä: harmaana ja mustana.

Pyörän valaistus

Näkyvyyttä pimeään kirkkailla valoilla! Kirkkaan Halo Omega 4000 lm akkuvalon voi kiinnittää pyörän lisäksi myös kypärään tai käyttää pannan avulla otsalampun tavoin. Ladattava lamppu toimii yhdellä latauksella 2-8 tuntia riippuen valotoiminnon käytöstä ja ulkoilman lämpötilasta. Takavaloksi sopii hyvin Halo Omega 100lm USB-ladattava lamppu. Sen käyttöaika on 1,5-8 tuntia yhdellä latauksella. Valo on helppo asentaa ilman työkaluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *